Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Birmingham Premiere Mundial dels nous Opel Vivaro i Movano

Birmingham Premiere Mundial dels nous Opel Vivaro i Movano
Diumenge, 22 de novembre de 2015

Nou Vivaro amb eficients motors turbo dièsel i un elegant disseny. Movano amb nous motors: Consums i emissions reduïts fins a en 1,5 l /100 kms i 39 gr/km de CO2 . La seguretat abans de res: ESP i para-sol amb mirall per a l'angle mort en Vivaro i Movano. Reforçant el negoci de LCV: Steffen Raschig, nou Director de Opel Vehicles Comercials. Rüsselsheim/Birmingham/Madrid. El “Saló del Vehicle Comercial" que se celebra en Birmingham (Anglaterra) del 29 abril al 1 maig, acull la primera aparició pública dels nous models de la gamma de vehicles comercials Opel. La nova generació de Vivaro fa el seu debut en la mostra britànica, mentre el Opel Movano presenta les seves noves mecàniques potents i excepcionalment econòmiques. El nou Opel Vivaro és més pràctic, més eficient i més atractiu que mai. La segona generació combina la funcionalitat d'un vehicle comercial lleuger i els beneficis d'una oficina sobre rodes amb el confort i l'aparença atractiva d'un turisme. Compte amb tot el necessari per a seguir collint èxits: les seves diverses variants són ara més llargues incrementant la seva capacitat de càrrega i un espai interior més generós. L'habitacle conta amb equipament d'última generació com el sistema de info entreteniment IntelliLink, amb un intuïtiu navegador, així com solucions que converteixen l'espai d'una forma ràpida i senzilla en una oficina mòbil. Estarà en el mercat espanyol a la fi de l'estiu de 2014.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat