Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

El secret dels dissenyadors: taurons a l'atac del Opel ADAM

El secret dels dissenyadors: taurons a l'atac del Opel ADAM
Dimecres, 18 de novembre de 2015

Diversos models Opel, entre ells el petit ADAM, duen anys guardant gelosament un enigma: feroços taurons amagats en el seu interior, gairebé invisibles a primera vista. Així, aquestes vacances els propietaris del Opel ADAM poden fer un cop d'ull als seus estilosos cotxes i conèixer el seu costat menys convencional divertint-se buscant a bord almenys dos taurons ben visibles… si es mira molt, molt curosament. Com entra un tauró dintre de l'ADAM i els seus germans Però realment, com s'han ficat els taurons en l'ADAM i altres models Opel Des de 2006, alguns dissenyadors de la marca han buscat la manera d'integrar motius de taurons de forma discreta dintre dels cotxes que dissenyen. Així, actualment hi ha dos taurons en l'ADAM: un pot trobar-se fàcilment mentre l'altre està acompanyat d'un parell d'innocents pececillos. Però exactament on estan amagats? Tot el món sap com és un tauró, així que el més divertit és no desvetllar el secret i que comenci la recerca del tauró ocult.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat

  Notícies relacionades