Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Els Opel de carreres originals tornen al Gran Premi de Lió 100 anys després

Els Opel de carreres originals tornen al Gran Premi de Lió 100 anys després
Dilluns, 23 de novembre de 2015

El Gran Premi de Lió està considerat com l'origen de tot tipus de competició automobilística, incloent la Fórmula 1. En l'esdeveniment de 1914, Opel va inscriure tres cotxes de carreres. Ara, 100 anys després, la marca torna a l'exhibició centenària que se celebrarà del 1 al 3 de maig amb aquests mateixos cotxes, a més d'un Opel molt especial: el famós “Monstre Verd” amb el seu motor de 12,3 litres, 260 CV i 700 Nm de parell. Aquests cotxes donaran als espectadors actuals tota una experiència de la visió i el so que va captivar al públic fa un segle. Gran Premi de Lió de 1914: Duel franc – alemany El 4 de juliol de 1914, vespra de la Primera Guerra Mundial i a pesar de les múltiples tensions a Europa, l'Automòbil Club de França (ACF) va mantenir el seu primer Gran Premi de Lió. El Gran Premi del ACF havia estat un esdeveniment anual disputat en diferents escenaris des de 1906. Era el més destacat de la temporada europea de competicions i l'antecessor de la moderna competició automobilística professional actual. La competició de 1914 incloïa la participació de 14 fabricants representant a sis països, en una esgotadora carrera de 750 quilòmetres. Opel va inscriure tres cotxes de carreres. AL volant del cotxe que partia amb el nombre 2, va ser contractat el pilot de Opel Carl Jörns, sens dubte el millor pilot de Rüsselsheim. www.grandprixdelyon.com.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat