Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

JA CONEIXES L'APLICACIÓ MyOPEL APP, DESCOBREIX ELS SEUS AVANTATGES.

JA CONEIXES L'APLICACIÓ MyOPEL APP, DESCOBREIX ELS SEUS AVANTATGES.
Dimecres, 25 de novembre de 2015

Una innovadora aplicació per a iPhone i Android. Molt útil: inclou manual del vehicle, sol·licitud de cita online, recordatori de pàrquing, procediments d'emergència i moltes funcionalitats més. Accés directe als avantatges i descomptes dels clients registrats en myOpel.és Disponible per a la seva descàrrega gratuïta en iTunes i Google Play. La nova aplicació myOpel App s'ajusta perfectament a l'eslògan de Opel “Wir leben Autos”: Vivim els cotxes. Perquè aquesta aplicació gratuïta oferix als propietaris de vehicles Opel un accés immediat i des de qualsevol lloc, als serveis disponibles en myOpel.és. A més, treu partit als serveis de localització GPS integrats en el Smartphone, amb eines com el localitzador de Reparadores Autoritzats Opel en les proximitats, el recordatori de lloc d'aparcament, o la creació d'informes d'accidents. L'aplicació myOpel App està ja disponible per a iPhone i telèfons Android. Llançada a l'agost de 2013 a Alemanya, myOpel App s'introduïx ara a Espanya, Itàlia, França, Hongria i Polònia, amb versions adaptades a cada idioma. L'objectiu de myOpel App és crear la millor connexió interactiva possible entre Opel i els seus clients, incrementant en gran varietat la satisfacció del conductor. Aquestes són algunes de les funcionalitats més destacades de myOpel App: Manual interactiu del propietari. L'habitual incomoditat d'un manual d'instruccions es converteix en rapidesa d'accés i recerques instantànies, sense haver de regirar en la guantera ni entre centenars de fulles. Llums i indicadors. Explicació visual i detallada dels símbols i pilots que apareixen en el panell del control, per a conduir amb més seguretat. Ofertes personalitzades per a cada vehicle. A la mesura del modelo Opel de cada client. Els serveis i accessoris que necessita, en el moment que els necessita i amb descomptes exclusius. Recordatori de cites. Mostra automàticament pròximes inspeccions i revisions.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat