Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

La Xarxa Opel al Campionat d'Espanya de Ral · lis 2014

Dissabte, 14 de novembre de 2015

Amb un Opel ADAM R2 participa a la Copa d'Espanya R2 del campionat Nacional de Ral · lis d'Asfalt Esteban Vallín , Campió de la categoria N3 i Subcampió d'Espanya de grup N en 2013 amb el Corsa OPC Nürburgring Edition , repeteix com a pilot El ADAM és una part important del programa de competició europeu d'Opel . Després de l'èxit aconseguit l'any passat , la Xarxa Opel tornarà a participar en el que és la màxima expressió de l'automobilisme esportiu nacional per assistència de públic, suport de les marques , seguiment mediàtic i premsa acreditada : El Campionat d'Espanya de Ral · lis d'Asfalt en la categoria R2 . Aquest any el brau pilot asturià , Esteban Vallín , acompanyat de Borja Odriozola , intentarà als comandaments d'un Opel ADAM R2 repetir els èxits aconseguits amb el Corsa OPC l'any passat . El ADAM R2 de l'Equip Xarxa Opel serà present a les nou proves de la Copa d'Espanya R2 , des del Ral · li Illes Canàries fins a l'última prova a Madrid; Ral · lis tots ells coneguts pels aficionats al motor , on l'Opel ADAM R2 demostrarà la seva qualitat i fiabilitat . Opel ADAM R2 : elegant , amb classe i atractiu La categoria R2 admet a vehicles petits de tracció davantera propulsats per motors atmosfèrics de fins 1.6 litres de cilindrada . El ADAM R2 està propulsat per un motor 1.6 litres ECOTEC 16V amb un distribució variable que proporciona prop de 185CV i un parell màxim de 190 Nm en la seva configuració de competició . La potència es transmet mitjançant una caixa de canvis seqüencial de cinc velocitats i un diferencial autoblocant de discos múltiples . La configuració del xassís , garanteix una tracció màxima i una conducció dinàmica . Opel confia que la participació d'aquest potent i atractiu ADAM servirà per demostrar a tots els aficionats de l'automobilisme esportiu les altes cotes de fiabilitat mecànica en aquestes proves tan exigents , així com la competitivitat d'aquest atractiu ADAM davant fórmules de costos molt superiors

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat

  Notícies relacionades