Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

L'entrenador del Borussia Dortmund estrella a l'anunci del Opel Insígnia

Dimarts, 24 de novembre de 2015

Jürgen Klopp és un dels ambaixadors de la marca a nivell internacional. Opel manté la seva tradicional vinculació amb el futbol. Qualitat i emoció, valors sobre els quals es cimenta la relació entri Opel i el club alemany. Madrid. El carismàtic entrenador del Borussia Dortmund, Jürgen Klopp, és el protagonista de l'última campanya de publicitat del nou Opel Insígnia, el representant de la classe business de la gamma. L'elecció del tècnic alemany com ambaixador de la marca té la seva base en els pilars de dinamisme, seguretat, tècnica i la precisió, sobre els quals descansa el seu futbol i que s'encarnen en els valors de qualitat i emocional amb els quals s'identifica Opel i especialment, la nova gamma Opel Insígnia.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat