Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Meriva, Mokka i Claudia: perfectes socis “ És Alemany ” en Opel

Dilluns, 16 de novembre de 2015

La super model Claudia Schiffer està captivant les audiències de televisió de tota Europa amb la seva campanya de publicitat “És alemany” del Opel Astra, Meriva, Mokka i Zafira Tourer. Ara, en resposta al gran impacte que està tenint entre el públic, Opel publica dos vídeos “entre bastidors” i algunes fotos realitzades durant el rodatge per voltar al gran públic pugui gaudir en qualsevol moment de la fascinació de l'escultural icona de la moda i l'atracció dels models Opel. Claudia Schiffer és l'ambaixadora a Europa de Opel i, com un dels més coneguts icones alemanyes, aporta el seu glamur i encant únic al lema “ És Alemany ” dels anuncis. Aquests, rodats en coneguts enclavaments de Barcelona com el Museu Nacional d'Art de Catalunya, il·lustren l'atractiu perdurable de gran enginyeria alemanya, com l'intel·ligent sistema de portes posteriors del Meriva que obren en sentit contrari o la tecnologia de tracció total adaptativa del SUV Mokka. Com a inconfusible cara de Opel a Europa, el nou paper de Claudia encaixa perfectament com els bells vestits que ha lluït al llarg de la seva reeixida carrera internacional. Al final de cada anunci, ella ho rubrica amb la frase “És Alemany”. .

contacte

Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

Enviant

(*) Camps obligatoris

(**) Política de privacitat

Notícies relacionades