Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Mini crossover amb el màxim carisma: Opel ADAM ROCKS

Divendres, 13 de novembre de 2015


El ADAM ROCKS, així com l'ADAM S, com ha predecessors de les seves respectives versions de producció en sèrie vénen a enriquir la gamma ADAM i la fan encara més atractiva. El ROCKS propiciarà altre debut a Ginebra: El del motor 1.0 ECOTEC Turbo Injecció Directa. El ADAM serà el primer model a equipar aquest petit motor, que gradualment anirà estant disponible en altres models Opel. La gran ofensiva a motoritzacions d'Opel està fent també grans avenços en el terreny dièsel. Cool i dur, robust i actual: El ADAM ROCKS combina el plaer de conduir a cel obert amb tota la diversió d'un mini-crossover amant de l'aventura. Fent el seu debut mundial al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra, el ADAM ROCKS és el següent membre en arribar a la família ADAM. El model més nou de la gamma de cotxes urbans lifestyle d'Opel és un cotxe de 3,74 m amb gran passió per la vida - dins i fora de la ciutat. Incorporant un sostre retràctil de tela Swing Top amb funcionament elèctric de sèrie, característics revestiments en tota la carrosseria i una alçada lliure a terra elevada en 15 mm, l'ADAM ROCKS inaugura un nou nínxol de mercat, és el primer crossover urbà "de butxaca" amb una longitud de menys de quatre metres. El ADAM ROCKS arribarà al mercat espanyol a finals de l'estiu.
 

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat

  Notícies relacionades