Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Nou models Opel amb FlexFix: comoditat i estalvi per a dur fins a quatre bicicletes

Dijous, 19 de novembre de 2015

Les bicicletes són per a l'estiu… però es comencen a gaudir a la primavera. I fer-lo plenament és alguna cosa molt senzill amb el sistema integrat de transporti FlexFix de Opel, que permet dur en el cotxe fins a quatre bicicletes de forma fàcil, segura i estalviant espai i combustible. Opel oferix l'intel·ligent sistema porta-bicicletes patentat en nou variants de la seva gamma: el nou Meriva, Astra cinc portes, els models Sports Tourer, el Corsa de tres i cinc portes, els dinàmics Antara, Mokka i Zafira Tourer. Fins i tot l'atractiu campió de la personalització, el petit ADAM, pot dur fins a dues bicicletes, fent honor a la seva fama de cotxe urbà poc convencional. Ergonomia certificada per la AGR: Sistema porta-bicicletes FlexFix en el nou Opel Meriva El Meriva va ser el primer cotxe de producció en el món a ser reconegut per les seves capacitats ergonòmiques pels experts de la “Aktion Gesunder Rücken i.V – . Associació per a Esquenes Saludables” en 2010, sent un dels principals motius el sistema porta-bicicletes FlexFix. Opel és l'únic fabricant que oferix aquest senzill sistema de transport de bicicletes, i ara, està disponible en el nou Meriva.

contacte

Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

Enviant

(*) Camps obligatoris

(**) Política de privacitat

Notícies relacionades