Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

NOU Opel Crossland X, disseny urbà vine i descobreix-lo

NOU Opel Crossland X, disseny urbà vine i descobreix-lo
Dijous, 8 de juny de 2017

Opel ha fet públiques les primeres imatges del nou Crossland X, el Crossover(a mig camí entre turisme, SUV i monovolum)

El nou Crossland X, que arribarà al mercat aquest 2017, s’emmarca dins el segment B, i utilitzarà la mateixa plataforma i elements mecànics que el seu germà bessó del qual deriva, el Mokka X. Però a diferència del Mokka X, el Crossland X està enfocat per a un ús absolutament urbà i per fer trajectes sobre l'asfalt, cosa que farà que el Crossland X.

Estèticament, el nou Crossland X segueix el llenguatge estètic de la marca iniciat per models com el Mokka X, el Zafira, l'Astra o el nou Insignia, amb predomini de formes corbes i arrodonides, detalls cromats i diverses possibilitats estètiques i de disseny, amb combinacions de colors i personalitzacions exteriors i interiors, seguint el camí marcat pel petit Opel Adam.

Pel que fa als interiors, Opel ofereix un espai ergonòmic i ampli(el maleter homologa una capacitat de 410 litres ampliables a 1.255, per exemple) i tecnològic, gràcies a la pantalla tàctil de vuit polzades i els sistemes Opel IntelliLink i Opel OnStar.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat