Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

NOU  Opel Crossland X, disseny urbà vine i descobreix-lo

NOU Opel Crossland X, disseny urbà vine i descobreix-lo

Opel ha fet públiques les primeres imatges del nou Crossland X, el Crossover(a mig camí entre turisme, SUV i monovolum)

El nou Crossland X, que arribarà al mercat aquest 2017, s’emmarca dins el segment B, i utilitzarà la mateixa plataforma i elements mecànics que el seu germà bessó del qual deriva, el Mokka X. Però a diferència del Mokka X, el Crossland X està enfocat per a un ús absolutament urbà i per fer trajectes sobre l'asfalt, cosa que farà que el Crossland X.

Estèticament, el nou Crossland X segueix el llenguatge estètic de la marca iniciat per models com el Mokka X, el Zafira, l'Astra o el nou Insignia, amb predomini de formes corbes i arrodonides, detalls cromats i diverses possibilitats estètiques i de disseny, amb combinacions de colors i personalitzacions exteriors i interiors, seguint el camí marcat pel petit Opel Adam.

Pel que fa als interiors, Opel ofereix un espai ergonòmic i ampli(el maleter homologa una capacitat de 410 litres ampliables a 1.255, per exemple) i tecnològic, gràcies a la pantalla tàctil de vuit polzades i els sistemes Opel IntelliLink i Opel OnStar.