Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Nou Opel Meriva: solucions intel·ligents per al nou conductor europeu

Nou Opel Meriva: solucions intel·ligents per al nou conductor europeu
Dijous, 26 de novembre de 2015

Les qualitats exteriors, interiors i dinàmiques del nou Meriva estan convertint al multifuncional model de Opel en un automòbil de referència entre els conductors de totes les edats. Millorat, més eficaç, atractiu i còmode que mai, el Meriva basa el seu èxit en un disseny adaptat a grups de clients en alça: els joves d'esperit que superen els 50 anys i les joves famílies amb fills. El concepte ergonòmic global i la seva flexibilitat fan del nou Meriva un autèntic “guarda-espatlles”, com ho acredita ser el primer i únic automòbil de sèrie del món guardonat amb el prestigiós segell de qualitat AGR atorgat en la “Campanya Alemanya d'esquena Saludables” (Aktion Gesunder Rücken eV). Aquest és un factor clau tant per al nou client que supera els 50 anys i comença a ser majoritari a Europa així com les joves parelles amb fills.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat