Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Opel ADAM el cotxe tres millons a la planta Eisenach (Alemanya)

Opel ADAM el cotxe tres millons a la planta Eisenach (Alemanya)
Dissabte, 21 de novembre de 2015

La planta d'Adam Opel AG en Eisenach (Alemanya) ha celebrat la fita de la sortida de producció del cotxe tres milions; un Opel ADAM de color “El Blanc Perfecte” amb el sostre en color “Rock & Blue” que va sortir de la línia de muntatge conduït per una dona que coneix molt bé al petit i suggeridor ADAM, ja que ho pilota en la Copa Opel de Ral lies: la presentadora de televisió Lina Van der Mars. El primer cotxe que va sortir de la línia de producció de Eisenach va ser un Opel Vectra presentat just després de la reunificació alemanya en 1990. Des que va començar la producció aquesta factoria s'han invertit un total d'1.200 milions d'euros, d'ells recentment prop de 200 milions per a l'ADAM.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat

  Notícies relacionades