Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Opel Astra OPC EXTREME: el circuit i el carrer t'esperen

Dijous, 12 de novembre de 2015

Ja coneixem més detalls i imatges de l'Opel Astra OPC EXTREME , la variant més radical i extrema del compacte alemany . Amb una imatge que respira esportivitat pels quatre costats , esdevé l'Astra de carrer més ràpid de la història gràcies als seus més de 300 CV de potència . L'Opel Astra OPC EXTREME es donarà a conèixer al Saló de Ginebra i , en funció de les reaccions del públic , la marca alemanya decidirà si crear una sèrie limitada . No és per a menys , ja que estem parlant d'un cotxe de carrer i de circuit a un mateix temps , qualificat per Opel com el ' Astra més ràpid de la història ' .

contacte

Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

Enviant

(*) Camps obligatoris

(**) Política de privacitat

Notícies relacionades