Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Opel Mokka defensa el títol de Integral de l'any.

Opel Mokka defensa el títol de Integral de l'any.
Dimarts, 17 de novembre de 2015

El SUV sub-compacte Opel Mokka és una vegada més l'elecció dels lectors AutoBild Allrad, mantenint el títol de "Cotxe de tracció Integral de l'any" en la categoria de "vehicles Off road i SUV fins a 25.000 euros". 18,7% dels lectors votat en la moderna Opel situant-lo clarament per davant de el Skoda Yeti (14,6%) i el Nissan Qashqai (12,4%). El Premi recollit Jürgen Keller, gerent de vendes, màrqueting i servei d'Opel a Alemanya de la mà de Stefan Müller, Director de màrqueting d'Axel Springer Auto Verlag, en una cerimònia que va tenir lloc ahir a Frankfurt."Estem molt orgullosos que el nostre Mokka ha estat capaç de defensar el seu títol com "Cotxe de tracció Integral de l'any", va dir Jürgen Keller. "Una votació entre les lectors sempre té un significat molt especial per a nosaltres. A més, AutoBild Allrad lectors estan molt familiaritzats amb fora carretera i SUV vehicles, i és que tant valorem la seva opinió. "Un altre guanyador de l'empresa Alemanya fou la nau capitana Insignia Tourer. El nou rival en la categoria de "Crossover 4 x 4 ' sobre competidors amb llarga tradició, com ara la Volvo XC 70 i el VW Passat Alltrack i va quedar tercer amb deu per cent dels vots - després de l'Audi A6 i A4.Opel Mokka - una història de Successemc Opel Mokka continua pel camí de l'èxit.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat

  Notícies relacionades