Les Nostres Notícies

En aquesta secció podrà conèixer tots els esdeveniments i últimes notícies de la nostra concessió. Li mantindrem totalment informat.

Un nou cotxe petit amb un gran nom: Opel presenta el KARL

Un nou cotxe petit amb un gran nom: Opel presenta el KARL
Dimarts, 1 de desembre de 2015

La nova generació del Opel Corsa i l'elegant tres portes Opel ADAM és a punt de donar la benvinguda a un nou membre del seu grup. A partir de l'estiu de 2015, s'unirà a ells un altre cotxe petit: el Opel Karl de cinc portes. “Karl és un nom curt, concís i que enganxa, que representa els valors de la marca Opel: alemany, emocional i assequible” Amb una arquitectura compacta de sol 3,68 metres, el Karl oferirà cinc portes, amb possibilitat de portar fins a cinc ocupants i oferirà les millors virtuts de Opel d'una manera elegant i molt pràctica, i es convertirà en el model d'accés a la gamma Opel.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat