Ofertes comercials

Aquí li oferim tota la informació referent a les nostres ofertes i promocions comercials. No dubti a l'hora de beneficiar-se'n i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El NOU Opel MERIVA des de tan sols 16.043 € Pla PIVE inclos

Dilluns, 2 de novembre de 2015

El Nou Opel Meriva és la unió perfecta entre espai i flexibilitat, per això és un cotxe familiar funcional però amb estil. Descobreix tot allò que el fa únic: • Disseny atractiu i impressionant • Líder de la seva classe en confort • Complet i indiscutible equipament de seguretat • Motors excepcionalment eficients • Noves possibilitats de info entreteniment i connectivitat • Màxim practic per al dia a dia El més important per l'ergonomia és el teu benestar. Amb el Nou Opel Meriva evitaràs mals d'esquena gràcies al còmode accés de les portes FlexDoors ®, a la bona visilidad per l'elevada posició dels seients, a la conveniència del sistema de seients FlexSpace ® i al porta-bicicletes integrat FlexFix ®. L'associació mèdica alemanya AGR (Aktion Gesunder Rücken eV) ha avaluat aquestes solucions i ha atorgat al Nou Opel Meriva la valuosa certificació ergonòmica.

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat