Ofertes comercials

Aquí li oferim tota la informació referent a les nostres ofertes i promocions comercials. No dubti a l'hora de beneficiar-se'n i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El NOU OPEL MOKKA 1.4 Turbo 4x2 Start&Stop 140cv 19.323€

El NOU OPEL MOKKA 1.4 Turbo 4x2 Start&Stop 140cv 19.323€
Dimarts, 3 de novembre de 2015

Els seus 4,28 metres de longitud, el seu disseny arrodonit i de caràcter "dolç" i amable, el seu estil de conducció, dinàmic i amb una destacable agilitat, i la seva bona preparació des del punt de vista de la versatilitat, amb solucions intel·ligents d'espai i modularitat interior, el converteixen en un model atractiu per a una àmplia varietat de perfils de client. Ja disponible el Mokka s'ofereix amb dos motors de gasolina, un dièsel i tracció davantera o integral. En gasolina, el motor 1.6 de 115 CV només està disponible en 4x2, i el 1.4 Turbo de 140 CV, només en 4x4. L'únic motor dièsel, de moment, és el 1.7 CDTI de 130 CV i està previst que aquesta mecànica

contacte

Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

Enviant

(*) Camps obligatoris

(**) Política de privacitat