Ofertes comercials

Aquí li oferim tota la informació referent a les nostres ofertes i promocions comercials. No dubti a l'hora de beneficiar-se'n i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

OPEL COMBO TOUR Selective 1.4i 95cv 12.104€

OPEL COMBO TOUR Selective 1.4i 95cv 12.104€
Dijous, 12 de novembre de 2015

Descobreix la nostra Furgoneta, adaptada a la teva feina i a la família. L'amplitud, la flexibilitat i el confort són qualitats clau del Opel Combo Tour. Observa el seu interior, és un entorn perfecte per a viatges en família, temps lliure, aficions o vacances. I, si ho desitges, també per unir la teva vida familiar amb la teva activitat professional. Dissenyat per ser l'ampli i confortable vehicle de la família i també un rendible vehicle professional, el Opel Combo Tour és exemple de polivalència. Descobreix les raons: Disseny pràctic i atractiu Confort, comoditat i seguretat Fins a 7 places i una amplitud capdavantera en la seva classe Extraordinària economia i prestacions

  contacte

  Al hacer clic en el botón “Enviar”, el usuario acepta que sus datos personales serán tratados y utilizados por las partes que figuran en la Declaración de Privacidad  para los fines mencionados y que puede ser contactado a través de los canales especificados. Por lo tanto, por la presente Usted acepta que se pongan en contacto con Usted a los fines de recibir más información sobre productos y servicios Opel por parte de un Concesionario Opel.

  Acepto el tratamiento de datos descrito en la Declaración de Consentimiento.

  Para más información sobre sus derechos relacionados con la privacidad de sus datos y conocer cómo contactar con nosotros, consulte aquí.

  Tengo derecho a retirar mi consentimiento en cualquier momento (para más información, haga click aquí). La retirada del consentimiento no afectará a la legalidad del tratamiento de los datos realizado en base al consentimiento otorgado antes de su retirada.

  Enviant

  (*) Camps obligatoris

  (**) Política de privacitat