Serveis

Conegui tots els serveis que oferim. No quedarà indiferent i obtindrà tot el que el seu vehicle necessita.

Disposem de tots els vehicles de la Gamma Opel així com d'un ampli estoc de vehicles d'ocasió i km 0 . A més , recomprem seu vehicle d'ocasió com a part del pagament per a la seva actual compra .

Taller de mecànica i electricitat

En el nostre centre podrà realitzar el manteniment del seu vehicle, realitzat per professionals summament qualificats .

Taller de xapa i pintura

El seu cotxe és la seva imatge . Totes les operacions són realitzades per professionals qualificats , utilitzant els últims avenços tecnològics en instal · lacions , equips , productes i sistemes de pintura de la màxima qualitat i amb les garanties de OPEL . A més disposem d'un servei de Carrosseria Ràpida dins del taller Opel especialitzat en la reparació de petits cops i esgarrapades . Amb la màxima fiabilitat i en menys de 24 hores.

Recanvis originals Opel

Només utilitzem Recanvis Originals OPEL , totes les operacions realitzades tenen 2 anys de garantia en materials i mà d'obra . Demani pressupost previ sense compromís i aprofiti de la nostra experiència.

Accessoris originals Opel

Llantes d'aliatge , volant i fins i tot les barres portants , la qualitat de la gamma d'accessoris ha estat rigorosament comprovada . El segell Disseny Original li garanteix que cada Accessori OPEL s'adapta al seu automòbil , assegurant els màxims nivells de qualitat i seguretat.

Cotxe substitutiu

Quan el seu cotxe estigui al taller , no ha de preocupar . Pot disposar d'un vehicle de substitució per un preu reduït i continuï gaudint de la carretera.

Finançament

Disposem de personal especialitzat per poder atendre les seves necessitats de finançament , fent-li un estudi personalitzat , tant per als terminis que vostè estimi , com per als imports de quotes.

Assegurances

Busquem el millor preu per l'assegurança del seu vehicle , col · laborem amb les principals companyies tramitant tots els requisits necessaris.